Dünyanın en büyük 5 turizm fuarından birisi olan 27
Haber Giriş Tarihi: 10.02.2024 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2024 15:53
Kaynak:
İHA
Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT 2024’te Samsun’un turizm ve gastronomi stantları yoğun ilgi gördü.
6-9 Şubat 2024 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen ve resmi açılışı İstanbul Valisi Davut Gül ile protokol üyeleri tarafından gerçekleştirilen fuar süresince Samsun’un doğal, tarihi, kültürel güzellikleri ve turizm destinasyonlarının yanı sıra gastronomisi de tüm lezzetleriyle en etkili şekilde tanıtıldı.
Samsun Valiliği’nin resmi sosyal medya hesabından konu ilgili yapılan paylaşımda, “4 gün süren ve turizm sektörünün nabzının yoklandığı fuarda Bafra’nın kaymaklı lokumu, nokulu, dondurması ve pidesi, Çarşamba’nın kıvratması, pidesi, keşkeği, kırşanı, fındığı, Salıpazarı’nın kestane böreği, 19 Mayıs’ın salebi, Havza’nın tiridi, Ladik’in mısır ekmeği, dal turşusu, Kavak’ın tiridi, acuk çalkalaması, Vezirköprü’nün yoka tatlısı ve katık böreği başta olmak üzere coğrafi işaret tescilli ve yöresel ürünler misafirlere ikram edilirken, Samsun turizm sektörü temsilcileriyle dünyanın dört bir tarafından gelen ve sektörün her bir noktasına hizmet veren turizm profesyonelleri ve acenteler turizm organizasyonları için görüşmeler gerçekleştirdi” ifadeleri yer aldı.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
EMITT 2024’te Samsun standına yoğun ilgi
Dünyanın en büyük 5 turizm fuarından birisi olan 27
Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT 2024’te Samsun’un turizm ve gastronomi stantları yoğun ilgi gördü.
6-9 Şubat 2024 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen ve resmi açılışı İstanbul Valisi Davut Gül ile protokol üyeleri tarafından gerçekleştirilen fuar süresince Samsun’un doğal, tarihi, kültürel güzellikleri ve turizm destinasyonlarının yanı sıra gastronomisi de tüm lezzetleriyle en etkili şekilde tanıtıldı.
Samsun Valiliği’nin resmi sosyal medya hesabından konu ilgili yapılan paylaşımda, “4 gün süren ve turizm sektörünün nabzının yoklandığı fuarda Bafra’nın kaymaklı lokumu, nokulu, dondurması ve pidesi, Çarşamba’nın kıvratması, pidesi, keşkeği, kırşanı, fındığı, Salıpazarı’nın kestane böreği, 19 Mayıs’ın salebi, Havza’nın tiridi, Ladik’in mısır ekmeği, dal turşusu, Kavak’ın tiridi, acuk çalkalaması, Vezirköprü’nün yoka tatlısı ve katık böreği başta olmak üzere coğrafi işaret tescilli ve yöresel ürünler misafirlere ikram edilirken, Samsun turizm sektörü temsilcileriyle dünyanın dört bir tarafından gelen ve sektörün her bir noktasına hizmet veren turizm profesyonelleri ve acenteler turizm organizasyonları için görüşmeler gerçekleştirdi” ifadeleri yer aldı.
Kaynak: İHA
En Çok Okunan Haberler
BENZER İÇERİKLER