TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sevgi Evleri çocuklarına ağız ve diş sağlığı muayenesi yapıldı

Niğde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Sevgi Evleri’nde kalan öğrencilere Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyeleri tarafından diş muayenesi yapıldı

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2024 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2024 13:26
Kaynak: İHA
Sevgi Evleri çocuklarına ağız ve diş sağlığı muayenesi yapıldı

Niğde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Sevgi Evleri’nde kalan öğrencilere Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyeleri tarafından diş muayenesi yapıldı.

Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu ile birlikte Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Diş Hekimliği Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencileri, Niğde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri’nde kalan çocuklarla buluştu.

Sevgi Evleri’nde gerçekleşen programda, öğretim üyeleri ve öğrenciler tarafından çocuklara diş bakımına dair bilgiler verildi. Çocuklara ağız bakım ürünlerinin verildiği buluşmada ayrıca ağız ve diş sağlığı muayenesi gerçekleştirildi. Programda çocuklarla sohbet eden Rektör Uslu, çocukların merak ettikleri sorulara cevap verdi, çocukları kampüse davet etti. Meslek tanıtımlarından sonra Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencileri çocukların ağız ve diş muayenesini gerçekleştirilirken tedavi yapılması gereken çocuklar Diş Hekimliği Fakültesine davet edildi.

Program, Rektörümüz Uslu ve öğretim üyeleri ile öğrencilerin çocuklara ağız bakım ürünleri ile çeşitli hediyeler vermesinin ardından sona erdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar

BENZER İÇERİKLER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.