Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda kontrol ekipleri, gıda üretim, satış ve toplu tüketim yerlerinde denetim gerçekleştirildi
Haber Giriş Tarihi: 31.03.2023 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2023 14:32
Kaynak:
İHA
Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda kontrol ekipleri, gıda üretim, satış ve toplu tüketim yerlerinde denetim gerçekleştirildi.
Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda kontrol ekipleri tarladan imalata, imalattan satışa, satıştan sofraya gıda ürünlerinin üretiminin her aşamasında kontrol ve izleme faaliyetleri çerçevesinde Ramazan ayında denetimlere ara verilmeden devam ediliyor. Şehir genelinde Ramazan ayı nedeniyle, tüketici sağlığının korunması ve güvenilir gıda arzının sağlanması amacıyla denetim yapıldı. Kasap, market, pastane ve unlu mamuller üretimi ve satışı yapan iş yerleri tek tek kontrol edildi. Asgari teknik ve hijyenik koşullar, personel hijyenine ait gereklilikler, etiketleme yönetmeliği çerçevesinde etiket bilgilerinin uygunluğu ve doğruluğu, ürünlerin saklama ve servis koşullarının kontrolleri yapılarak çok geniş kapsamlı bir denetim gerçekleştirildi.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Bolu’da sağlıksız gıdaya geçit yok
Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda kontrol ekipleri, gıda üretim, satış ve toplu tüketim yerlerinde denetim gerçekleştirildi
Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda kontrol ekipleri, gıda üretim, satış ve toplu tüketim yerlerinde denetim gerçekleştirildi.
Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda kontrol ekipleri tarladan imalata, imalattan satışa, satıştan sofraya gıda ürünlerinin üretiminin her aşamasında kontrol ve izleme faaliyetleri çerçevesinde Ramazan ayında denetimlere ara verilmeden devam ediliyor. Şehir genelinde Ramazan ayı nedeniyle, tüketici sağlığının korunması ve güvenilir gıda arzının sağlanması amacıyla denetim yapıldı. Kasap, market, pastane ve unlu mamuller üretimi ve satışı yapan iş yerleri tek tek kontrol edildi. Asgari teknik ve hijyenik koşullar, personel hijyenine ait gereklilikler, etiketleme yönetmeliği çerçevesinde etiket bilgilerinin uygunluğu ve doğruluğu, ürünlerin saklama ve servis koşullarının kontrolleri yapılarak çok geniş kapsamlı bir denetim gerçekleştirildi.
Kaynak: İHA
En Çok Okunan Haberler
BENZER İÇERİKLER